ŠIBENIK 2023. Kako to drugi rade

Baviti se ljudskim resursima u današnje doba, na našim područjima postao je veliki izazov čak i za ljude s puno znanja i iskustva.
Konferencija u Šibeniku otkrila nam je „Kako to drugi rade“ na području Adria Regije. Sudionici su dobili ideje koje su odmah po povratku mogli primijeniti u svojoj organizaciji. Jer, mi smo ipak Learning by Doing i naši govornici su praktičari iz regije s puno iskustva.
Bili su to:

  • Miralem Mašić (BiH) za People Analytics u praksi
  • O četverodnevnom radnom tjednu „svjedočili“ su Mario Grilc (Manpower Group), Monika Vandero (HR) i Tanja Milinković (SRB)
  • Sve tajne zapošljavanja stranaca „protresli“ su Mirjana Sočan (Kempinski), Sandy Protić (Humble Hunters), Barbara Olenik Staničić (Jadran d.d.), Natali Komen Bujas (HUP) i Andrijana Filipović (MKD)
  • O Umjetnoj Inteligenciji i kako je pretvoriti u podršku ispričali su Mihaela Smadilo (HR), Aco Momčilović, Ivana Jerčić (Keindl) i Tomislav Bunjevac (FFZ)
  • Vlastita iskustva različitih oblika poslovanja iznijeli su Rebeka Lesac (Mikroblink), Đurđica Preočanin Korica i Jasmina Puškarić (Lemax), Dražen Oreščanin (UGP), Timi Kovačević (DC&T)
  • Pravne savjete uputila je Dora Gaži Kovačević (Wolf THeiss) a financijske Dr.Mladen Meter iz Poslovne učinkovitosti

Da bi se svi zajedno što bolje upoznali, proveli smo „poslovni speed dating“
Svi su sudionici uz nešto malo igre i zabave mogli upoznati osobe iz cijele Regije, profesionalce na različitim pozicijama u odjelima ljudskih resursa.

Za nagradu „OUT OF THE BOX“ ove smo godine prepoznali inovativnost u projektu PIK VRBOVEC i njihovoj inicijativi da za više od 700 svojih zaposlenica osiguraju besplatne higijenske uloške.

Nagradu je preuzela Željka Pleše koja nam je iz prve ruke ispričala kako su došli do te ideje, što je bilo potrebno da se ona i realizira i kakve su reakcije zaposlenica, te kako je takav potez utjecao na povećanje njihove angažiranosti i zadovoljstva. (i stavi ove dvije fotografije)

Posebnu akciju „Pokaži poduzetničko srce!“ pokrenuli smo za mladu i talentiranu daljinsku plivačicu Dinu Levačić za koju smo skupili donacije poduzetnika kako bi mogla nastaviti nizati svoje uspjehe i njima nadahnjivati mlade naraštaje da je zaista sve moguće! Donacije poduzetnika kao i Dinine zahvalnice donatorima predane su u prisutnosti naše najveće glazbene zvijezde – Gibonnija!

Gibonni je također uveličao dodjelu certifikata polaznicima Learning by doing programa.

Na kraju smo se zabavljali cijelu večer uz eksluzivan koncert Gibonnija i njegovog benda

Kada se klikne, ovaj video se učitava s YouTube poslužitelja.
Kada se klikne, ovaj video se učitava s YouTube poslužitelja.
envelopephone-handset Code Snippet ma-gdpr-youtube 1.5.0 linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram