Nešto malo o nama

Vizija

Želimo postati vodeći regionalni partner u pružanju teorijskih i praktičnih znanja za vođenje ljudskih resursa edukacijama, praktičnom primjenom, mentoriranjem i umrežavanjem. Naša online podrška zajednice stručnjaka omogućava dostupnost znanja, iskustva i vještina u svakom trenutku, sa svakog mjesta.

Misija

Omogućiti ljudima koje interesira razvoj ljudskih resursa da u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta, na lokalnom jeziku, primijene naučena teorijska znanja u praksi, prateći najnovije svjetske trendove.
Gledajući ovu sliku stariju od pedeset godina, možete vidjeti tko su osobe koje stoje iza Learning by Doinga.

Ova lijeva osoba već tada izgleda stabilno, mirno, sigurno i smireno.

A ova mala desno već tada pokazuje znakove nekoga koga ne drži vrijeme, mjesto,... koja jedva čeka da prestane to slikanje i krene raditi nešto novo (ne baš uvijek pozitivno i pametno ?).

Ova lijeva djevojčica rano je našla svoj privatni mir, završila škole, upoznala Njega prije 40 godina i još danas su, uz jedno predivno stvorenje, idealna slika onog što se zove obitelj.

Ova desna je tek u starim danima, uz milijun padova i radosti, milijun krivih odabira i razočaranja, ali na svu sreću uz dva predivna anđela, shvatila definiciju unutarnjeg mira.

Život ih je po nekom svom čudnom i nepredvidivom scenariju spajao i odvajao, a onda ih je čvrsto spojio prije 3 godine - u doba pandemije, doba nesigurnosti i straha.

I kako su obje osobe koje se ne predaju lako i svakodnevno pokušavaju ispuniti ovo vrijeme na Planeti - krenula je priča LEARNING BY DOING.

Lijeva je smislila koncept edukacije, dovela predavače, imala 100 ideja od kojih je možda 50% bilo pametnih.

Desna je propitkivala te ideje i smišljala načine kako ih provesti u djelo: naučila nakon pedesete koristiti Canvu, Filmoru, Jotforme, Maichimp.... postala mag marketinga, PR i najveća podrška desnoj.

Zajedno su u posljednje dvije godine privukle više od 120 polaznika LEARNING BY DOING programa... samo njih dvije, bez budgeta, agencija, veza i poznanstava, ali s puno povjerenja i uzajamne podrške.

Zajedno su njih dvije samostalno krenule i u organizaciju REGIONALNE HR KONFERENCIJE - ludo i hrabro, ali s vjerom da zajedno mogu sve.

Desno je Marija Brdar, lijevo Jasna Rilović i ako netko želi s njima i stotinu drugih pozitivnih i hrabrih ljudi podijeliti energiju, radost i znanje, čekaju vas otvorenog srca i raširenih ruku u Learning by Doing-u.


Rado ćemo vam pomoći na vašem putu do vrha.

Kontakt

Potpisom ove izjave dajem privolu voditelju obrade osobnih podataka, Human Capital d.o.o. u Zagrebu da može koristiti moje osobne podatke kod obrade podataka u svrhu upisa u program Learning by Doing. Osobni podaci mogu se koristiti samo za navedenu svrhu te će se tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Predmetnu privolu/suglasnost dajem dobrovoljno te njenim potpisom potvrđujem kako sam upoznat/a da u bilo koje vrijeme mogu povući privolu/suglasnost bez bilo kakvih negativnih posljedica. Potvrđujem da sam upoznat/a kako sve ostale informacije vezano za obradu mojih osobnih podataka mogu dobiti upitom na adresu elektroničke pošte info@humancapital.hr kao i da mogu podnijeti prigovor na obradu osobnih podataka na istu adresu elektroničke pošte.
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram