Konferencija

Baviti se ljudskim resursima u današnje doba, na našim područjima postao je veliki izazov čak i za ljude s puno znanja i iskustva.

Tako je u jesen 2020. godine počela s radom jednogodišnja online edukacija za voditelje ljudskih resursa pod nazivom Learning by Doing. Do danas ova edukacija ima 120 polaznika iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, Austrije, Sjeverne Makedonije i Nizozemske s tendencijom da se proširi i na druge zemlje.

Regionalna HR Konferencija je proširenje tog djelovanja u živo, namijenjena je svim osobama koje se bave ljudskim resursima, ali i svima onima koji žele poboljšati rad svog tima i svoje organizacije radom sa svojim zaposlenicima.

Naši su govornici dokazani praktičari, predstavnici renomiranih firmi iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije koji nesebično dijele svoje moderne prakse primijenjene u svakodnevnom radu u organizacijama iz različitih branši poslovanja.

Fokusirali smo se na našu Regiju u kojoj se razumijemo, gdje dijelimo zajedničku prošlost, ali i budućnost. Iskustva iz dalekih zemalja često nisu primjenjiva na našim područjima zbog velikih kulturoloških razlika. Mi smatramo da naše zemlje obiluju vrhunskim, modernim stručnjacima koji svoja inovativna rješenja primjenjuju svakodnevno u svom radu u malim, srednjim i velikim organizacijama.

envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram