Programi

Operativni HR

Naš program OPERATIVNI HR je savršen početak za sve koji žele razumjeti ključne principe vođenja tima i efikasno upravljanje ljudskim kapitalom.
Kroz seriju interaktivnih predavanja i praktičnih vježbi, naučit ćete osnove radnog prava, regrutiranja, selekcije, motivacije zaposlenika i uvođenja u posao novih zaposlenika, te strukturiranja organizacije i radnih mjesta.
Pročitaj više

Business HR

Produbite svoja dosadašnja znanja iz vođenja ljudskih resursa i postanite pravi partner u razvijanju organizacije. Nakon ove edukacije bit ćete spremni samostalno kreirati organizacijsku strukturu i procese, pripremiti alate za procjenu kvalitete vaših ljudi kao i izraditi razvojne planove za njihov daljnji razvoj.
Pročitaj više

Strateški HR

Želite imati znanja o novim alatima i procesima u vođenju ljudskih resursa, ali i praktična znanja u primjeni strateških procesa koja su neophodna u vođenju kompanije? Danas se od HR stručnjaka očekuje da bude ravnopravni član upravljačkog tima koji donosi strateške odluke i osigurava održivost kompanije.
Pročitaj više

Napredni HR

ZA ONE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE. Upotreba umjetne inteligencije u vođenju ljudskih resursa, Budžetiranje ljudskih resursa, Storytelling u vođenju ljudskih resursa, Design thinking u organizacij...
Pročitaj više
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram