Learning by doing
AMADRIA PARK
Hotel Ivan, Šibenik
19. — 21. travnja 2023.

Pravilna implementacija promjena u radu - savjeti pravnika

PROGRAMI
DRUGI DAN - 20. travnja 2023.
12:30 - 13:00

Razlike između rada na daljinu i izdvojenog mjesta rada – kako napraviti ugovore o radu i kako biti u skladu sa Zakonom? Treba li sada mijenjati ugovore o radu i što sve uključiti u dokumentaciju?

Kakve su nam obaveze po pitanju zaštite na radu i zbog čega velik broj poslodavaca prešutno odobrava povremeni rad od kuće?

Milijun pitanja koja nas muče s primjenom novog Zakona o radu na koje najčešće nemamo odgovor jer nismo pravne struke ili jednostavno nemamo vremena istražiti sve mogućnosti.

Zbog toga pripremite svoja pitanja jer nam u goste dolazi vrhunska odvjetnica Dora Gaži Kovačević iz poznatog odvjetničkog društva Wolf Theiss koja će nam barem malo pomoći u snalaženju po novoj zakonskoj regulativi.

Dora Gaži Kovačević

Odvjetnica u suradnji s međunarodnim odvjetničkim društvom Wolf Theiss s 18 godina iskustva rada u odvjetništvu i savjetovanja na područjima radnog prava, prava društava i M&A transakcija. Dora često savjetuje stranke o radno-pravnim pitanjima usklađenosti, kao i kod restrukturiranja ljudskih resursa i uspostave strukture top managementa.

Organizator

Human Capital d.o.o.
Rudolfa Bićanića 38
10000, Zagreb

Kontakt

info@humancapital.hr
+385 95 365 4616

© Copyright 2023

HR Konferencija “Learning by doing”
Human Capital d.o.o.