Learning by doing
AMADRIA PARK
Hotel Ivan, Šibenik
19. — 21. travnja 2023.

Lemax: Nismo ih vraćali jer nikad nisu ni otišli

PROGRAMI
TREĆI DAN - 21. travnja 2023.
10:30 - 11:00

U doba kada je većina razgovora za posao počinjala s pitanjem kandidata „Mogu li raditi remote?“ , CEO Lemax Mate Kostovski dao je jasne smjernice organizacijskih vrijednosti jasno definiravši svoj stav :„Pod pritiskom neću donositi odluke koje utječu na kulturu! „

Kako je Lemax uspio izgraditi i zadržati kulturu zajedništva, bliskih ljudskih odnosa i suradnje na blizinu – sve to približit će nam Jasmina Puškarić , Head of People and Culture, Lemax u razgovoru s Đurđicom Preočanin Korica, iskusnom HR konzultanticom i predavačicom na programu Learning by Doing.

Je li bilo problema, odlazaka, rasprava i objašnjavanja sa zaposlenicima koji su htjeli isključivo raditi od kuće i mogu li vrijednosti organizacije nadmašiti benefite – samo su neka od pitanja na koje ćete dobiti odgovor u ovom zanimljivom intervjuu.

Saznajte kako se HR postavlja u situaciji kada je pritisak organizacije i kandidata da se odustane od nečeg što je dio organizacijske kulture i na koji način je rad u uredu dio EVP-a Lemax-a.

Đurđica Preočanin Korica

Bavi se razvojem funkcije ljudskih resursa više od 20 godina, a iskustvo je stjecala u četiri industrije, u središnjoj i istočnoj Europi (Coca-Cola HBC, Siemens, AstraZeneca, Addiko Bank). Svoje iskustvo gradila je na uspostavljanju transformacijskih i strateških HR odjela, pri čemu joj je fokus i izazov bio osvijestiti vodstvu tvrtki važnost načina vođenja u postizanju poslovnih ciljeva, jer su poslovni rezultati uvijek output načina na koji vodimo ljude.

Od 2018. samostalni je HR konzultant, timski i individualni coach, te član britanskog Instituta za ljudske resurse (MCIPD), certificirani individualni i timski coach.

Mama je Natali, Nikoli i Jeleni, obožavatelj svog psa Roka i zaljubljenik u čitanje i osobni razvoj.

Jasmina Puškarić

Posljednjih sedam godina, ima priliku voditi People&Culture odjel u hrvatskoj IT tvrtki Lemax.

U Lemaxu transformiraju travel industriju na globalnom tržištu automatizirajući poslovne procese putničkih agencija i turoperatora s njihovim cjelovitim softverskim rješenjem. Time agencijama omogućavaju da se usredotoče na ono zbog čega postoje, a to je pružanje jedinstvenih iskustava svima nama kao putnicima.

Organizator

Human Capital d.o.o.
Rudolfa Bićanića 38
10000, Zagreb

Kontakt

info@humancapital.hr
+385 95 365 4616

© Copyright 2023

HR Konferencija “Learning by doing”
Human Capital d.o.o.