Learning by doing
AMADRIA PARK
Hotel Ivan, Šibenik
19. — 21. travnja 2023.

Chat GPT - kako prijetnju pretvoriti u podršku?

PROGRAMI
DRUGI DAN - 20. travnja 2023.
14:30 - 16:30

Panel diskusija obrađuje aktualnu temu primjene umjetne inteligencije u području upravljanja ljudskim potencijalima te njen utjecaj na način rada, upravljanje ljudskim resursima, edukaciju zaposlenika i razvoj organizacije. Sudionici će podijeliti svoja iskustva, dobre prakse i izazove koji se javljaju u korištenju (generativne) AI u upravljanju ljudskim potencijalima, kao i raspravljati o njihovom utjecaju na radne procese i organizacijsku kulturu.

Cilj panela je predstaviti konkretne primjere i praktične načine korištenja AI u ljudskim potencijalima, kao i raspraviti o njihovom utjecaju na efikasnost i učinkovitost procesa te na kulturu organizacije. Panel će također obuhvatiti i etička pitanja vezana uz primjenu AI u ljudskim potencijalima.

Pokušati ćemo odgovoriti na pitanja kako primijeniti AI u procesima regrutiranja, selekcije, edukacije i razvoja zaposlenika, te raspraviti o prednostima i izazovima koji se javljaju u primjeni ove tehnologije.

Mihaela Smadilo

Kada netko spomene Mihaelu, prva asocijacija je IBM. Žena kojoj su konferencije mjesto gdje je uvijek dijelila svoja iskustva i to što oni rade u HRu. Ona kada priča, slušat ćete je otvorenih usta jer kao da priča neke science fiction priče. Zašto? Jer ono što firme danas tek uvode, Mihaela je to uvodila dok neke od njih nisu ni postojale! Kako je uvijek ispred svog vremena, ima li bolje osobe da kroz okrugli stol, zanimljive sugovornike, predstavi AI – umjetnu inteligenciju.

Aco Momčilović

Kreator i predavač prvog AI kolegija za studente koji nisu inženjeri: AI za studente menadžmenta, ekonomskih i društvenih znanosti (kratko: AI u poslovanju, na Swiss School of Business and Management).

Usredotočen na savjetovanje u područjima strateške organizacije odjela za ljudske resurse; Education and Management Development; Recruitment; Compensation and Benefits; Motivation and Engagement; Company Branding, Corporate Culture.

Ivana Jerčić

Direktorica ljudskih resursa za zemlje Srednje i istočne Europe te istočno Sredozemlje u tvrtki Kyndryl. Svoje tehničko obrazovanje s FER-a i petnaestogodišnje iskustvo rada na regionalnim i globalnim pozicijama u IBM-u i Kyndrylu primjenjuje u poslovnom savjetovanju, razvoju talenata i lidera te upravljanju promjenama organizacijske kulture u velikim poslovnim transformacijama. Sudjelovala na IBM projektima korištenja AI u procjeni kandidata za glavne rukovodeće pozicije.

Tomislav Bunjevac

Bavi se psihometrijskim aspektima procjena osobnih potencijala, osobina ličnosti, kompetencija i vještina, i njihovom primjenom u organizacijskom kontekstu. Surađuje s HR-om i menadžmentom u programima selekcije zaposlenika, procjene zaposlenika u svrhu njihovog razvoja i/ili promocije, u upravljanju organizacijskim znanjem, upravljanju organizacijskom inovativnošću, te ispitivanjima organizacijske kulture, klime, zadovoljstva i angažiranosti zaposlenika.

Organizator

Human Capital d.o.o.
Rudolfa Bićanića 38
10000, Zagreb

Kontakt

info@humancapital.hr
+385 95 365 4616

© Copyright 2023

HR Konferencija “Learning by doing”
Human Capital d.o.o.