Learning by doing
AMADRIA PARK
Hotel Ivan, Šibenik
19. — 21. travnja 2023.

2022 Konferencija

Regionalna HR konferencija Learning by Doing nastala je na temeljima i načelima programa edukacije, mentoriranja i umrežavanja pod istim naslovom.

Kao i sam program, ova Konferencija ima za cilj povezati HR stručnjake iz cijele Adria regije (a i šire) koji govore istim ili sličnim jezikom i podijeliti iskustva i postignuća tijekom prethodne godine.

Naša prva konferencija, organizirana je u prekrasnom ambijentu hotela Park u Splitu i težimo da svaka naredna uz kvalitetan program pruži i zadovoljstvo boravka na jadranskoj obali.

Po čemu se ova konferencija razlikuje od ostalih?

  • Dijelimo znanja i iskustva iz Regije – ne trebaju nam prevoditelji
  • Predavači su ljudi iz prakse: predavanja nisu samo prenošenje znanja, već i iskustva u primjeni tih znanja u svakodnevnom radu
  • Teme koje obrađujemo su aktualne za sve organizacije: od mikro i malih poduzetnika do velikih korporacija
  • Uvijek težimo pružiti učesnicima nešto više: u našim kotizacijama uvijek su uključeni i jelo i piće, a svake godine tu je i gost iznenađenja koji za nas priređuje ekskluzivni koncert. Prošle godine to je bio Petar Grašo… a ove … Trudimo se uvijek nadmašiti sami sebe, pa ćemo to pravilo primijeniti i ovdje.
  • Pomoć u organizaciji pružaju polaznici programa Learning by Doing (njih više od 120) koji su u svakom trenutku spremni priskočiti vam u pomoć
  • Wellbeing načela primjenjujemo odmah na našim učesnicima: uz svakodnevna predavanja, pružamo vam mogućnost i uživanja u povezivanju s kolegama iz drugih zemalja, ali i iskustvo uživanja u vrhunskoj hrani, piću i zabavi
Kada se klikne, ovaj se video učitava s YouTube poslužitelja

Na HR konferenciji održanoj 2022. godine, tema koja nas je najviše zaokupljala je bila: „Kako su poslodavci preživjeli doba Corone, lockdown-a, rada od kuće, neizvjesnosti poslovanja i sl?“ i podijelili smo najbolje prakse onih koji su to vrijeme iskoristili za poboljšanje uvjeta rada.

Uz renomirane predavače kao što su Mihaela Smadilo, Nives Raič, Darko Petrovski i dr. na pozornici su se našli i polaznici programa Learning by Doing Lana Novaković, Ozana Olujić, Tihana Klarić i Sabrina Hadžić.

Predstavnice Koučing centra iz Beograda održale su radionicu timskog koučinga u remote svijetu i pokazale uživo kako su se neke organizacije priviknule na novi način poslovanja.

Uz sve to, zahvaljujući našim sponzorima, rasplesali smo se jednu večer uz DJ-a, a drugu večer zapjevali s Petrom Grašom.

Prva konferencija postavila je visoku ljestvicu očekivanja od naših sudionika, ali smo sigurni da ćemo i slijedećih godina moći ispuniti sva vaša očekivanja.

Organizator

Human Capital d.o.o.
Rudolfa Bićanića 38
10000, Zagreb

Kontakt

info@humancapital.hr
+385 95 365 4616

© Copyright 2023

HR Konferencija “Learning by doing”
Human Capital d.o.o.