Learning by doing
AMADRIA PARK
Hotel Ivan, Šibenik
19. — 21. travnja 2023.

Organizator

Regionalna HR Konferencija namijenjena je svim osobama koje se bave ljudskim resursima, ali i svima onima koji žele poboljšati rad svog tima i svoje organizacije radom sa svojim zaposlenicima.

Tko organizira ovu Konferenciju?

Iza nas ne stoji nikakva velika udruga, organizacija niti kompanija. Mi smo grupa entuzijasta, nezavisnih i neopterećenih bilo kakvim političkim i drugim pitanjima. Nema nas puno, ali imamo samo jedan cilj – ostaviti pozitivan trag na ovom svijetu.
Jasna Rilović
💥 INZULTANT 💥 "Konzultant koji si može dopustiti "zadavanje boli" korisniku, reći mu istinu čak i po cijenu da ga izgubi"
Zvuči ambiciozno, ali nadam se ne i pretenciozno. Začetnik ove priče je Jasna Rilović, osoba s preko 20 godina rada u ljudskim resursima. Danas radi kao konzultant mnogim firmama u Hrvatskoj i pomaže im u osmišljavanju i osuvremenjivanju njihovih procesa u vođenju ljudskih resursa. Prije dvije godine, Jasna je odlučila aktivno podijeliti sva znanja koja ima s onima koji žele podršku, mentoriranje i sve što im je potrebno da bi postali kvalitetni voditelji ljudskih resursa.

Tako je u jesen 2020. godine počela s radom jednogodišnja online edukacija za voditelje ljudskih resursa pod nazivom Learning by Doing. Do danas ova edukacija ima 120 polaznika iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine, Austrije, Sjeverne Makedonije i Nizozemske s tendencijom da se proširi i na druge zemlje. Na HR konferenciji u Šibeniku imat ćete priliku upoznati velik broj polaznika programa Learning by doing koji će svojim volonterskim radom doprinijeti ispunjenju vaših očekivanja.

Organizacijski team Learning by doing

Svjetlana Radulj
Médecins Sans Frontières (MSF)
Ljubica Brigitte Nikić
Ingemark
Lana Novaković
Dragon Maritime Adria
Kristina Klasić
Hacking HR
Barbara Olenik
Jadran Crikvenica d.d.
Snježana Balen
Komunalac Samobor
Dora Sorić
LeverUP
Ilonka Smontara
CIAL Dun & Bradstreet
Martina Podobnik
PhD student
Sanja Knežević
Asioso
Marko Todorović
Rentlio
Marija Brdar
Learning by doing

Spremni za prijavu?

Požurite i uhvatite najpovoljniju ponudu !
PRIJAVI SE
Još samo
00
dana
:
00
sati
:
00
minute
:
00
sekunde
do početka Konferencije

Organizator

Human Capital d.o.o.
Rudolfa Bićanića 38
10000, Zagreb

Kontakt

info@humancapital.hr
+385 95 365 4616

© Copyright 2023

HR Konferencija “Learning by doing”
Human Capital d.o.o.